Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sempre Orzo Athletic Templari
Aro - 4-3-3 Tactiek daje
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 38.3
matig Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Moratti controleert de bal met de borst. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chárry kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Babák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babák krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu is nu in balbezit. Bublica onderschept slim de pass. Bublica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sarov geeft een hoge lob. Moratti heeft problemen om de bal te vangen. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Ubiña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Trâmbiţaş trapt de bal weg. Bublica kopt de bal weg. Dzieniszewski is nu in balbezit. Dzieniszewski schiet op doel. Homoţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg schiet op doel. Trâmbiţaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Athletic Templari 0:1

44e minuut.
Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft een hoge lob. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 71%, Athletic Templari 29%.
Sempre Orzo - Athletic Templari 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez met de inworp. Sarov geeft een hoge lob. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sarov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Moratti de bal. Szulgo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Athletic Templari 0:2

61e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry met een sublieme pass. Dera rent richting de bal. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bublica kopt de bal weg. Szwaja controleert de bal met de borst. Benítez geeft een lange en hoge pass. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ... Trâmbiţaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sipina rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - Athletic Templari 0:3

75e minuut.
Karabeg is nu in balbezit. Ubiña begaat een overtreding. Karabeg raakt geblesseerd tijdens het duel. Benítez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szulgo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Babák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntegiannis. Benítez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benítez wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 80%, Athletic Templari 20%.
Sempre Orzo - Athletic Templari 0:3