Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spacca ossa EasyJet Nap
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


14e minuut.
Valente geeft de bal voor. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno verovert de bal door een tackle van achteren. Caverzaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Caverzaghi draait met de bal, schiet en ... Ferrarese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 55%, EasyJet Nap 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spacca ossa - EasyJet Nap 0:0

53e minuut.
Dublo Gagliardi probeert de bal met de borst te controleren. Dublo Gagliardi geeft een lange en hoge pass. Bertelli heeft problemen om de bal te vangen. Brianta is nu in balbezit. Brianta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boca probeert naar een medespeler te passen. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi probeert naar een medespeler te passen. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Burasca probeert naar een medespeler te passen. Caverzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 43%, EasyJet Nap 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spacca ossa - EasyJet Nap 0:0