Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EasyJet Nap spacca ossa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Vigo heeft problemen om de bal te vangen. Turini is nu in balbezit. Traverso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Turini neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vigo met de inworp. Traverso met een sublieme pass. Scarchilli is nu in balbezit. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - spacca ossa 0:1

16e minuut.
Iommi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iommi probeert naar een medespeler te passen. Gherardini heeft problemen om de bal te vangen. Burasca verovert de bal door een tackle van achteren. Burasca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gherardini kopt de bal weg. Klungelig pakt Caverzaghi de bal. Gheno rent richting de bal. Scarchilli onderschept slim de pass. Scarchilli draait met de bal, schiet en ... Ferrarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Scarchilli rent richting de bal. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - spacca ossa 0:2

27e minuut.
Inworp. Brutti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caverzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caverzaghi geeft een hoge lob. Ferrarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - spacca ossa 0:3

35e minuut.
Gherardini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burasca met een snelle inworp. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 54%, spacca ossa 46%.
EasyJet Nap - spacca ossa 0:3

54e minuut.
Gherardini geeft een hoge lob. Inworp. Burasca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Caverzaghi de bal. Caverzaghi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Caverzaghi passt de bal in één keer door. Iommi rent richting de bal. Iommi met een sublieme pass. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Antonucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burasca met een snelle inworp. Caverzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caverzaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brutti geeft de bal voor. Klungelig pakt Gherardini de bal. Scarchilli is nu in balbezit. Scarchilli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - spacca ossa 0:4

82e minuut.
Iommi is nu in balbezit. Turini onderschept slim de pass. Iommi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iommi krijgt een gele kaart. Turini roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Turini kan niet meer verder spelen. Ridolfo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 54%, spacca ossa 46%.
EasyJet Nap - spacca ossa 0:4