Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
francyfootball RealAgropoli
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Mirabelli onderschept slim de pass. Mirabelli geeft een hoge lob. Basile probeert de bal aan de voet te houden. Vighi is nu in balbezit. Vighi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sandrini passt de bal zonder na te denken. Querques is nu in balbezit. Querques geeft een hoge lob. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - RealAgropoli 1:0

29e minuut.
Matteotti geeft de bal voor. Sandrini rent richting de bal. Sandrini passt de bal in één keer door. Vighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vighi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
francyfootball - RealAgropoli 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 62%, RealAgropoli 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
francyfootball - RealAgropoli 1:1

47e minuut.
Basile geeft de bal voor. Inworp. Selleri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovini rent richting de bal. Tovini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Querques geeft een lange en hoge pass. Taveggia rent richting de bal. Taveggia speelt de bal door. Vighi rent richting de bal. Vighi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - RealAgropoli 1:2

53e minuut.
Mirabelli rent richting de bal. Mutino onderschept slim de pass. Mutino passt de bal in één keer door. Fulici is nu in balbezit. Fulici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Vighi onderschept slim de pass. Tarricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarricone geeft de bal voor. Fulici heeft problemen om de bal te vangen. Fulici draait met de bal, schiet en ... Gorrara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mutino is nu in balbezit. Mutino geeft een hoge lob. Querques is nu in balbezit. Lagrotteria onderschept slim de pass. Lagrotteria geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 34%, RealAgropoli 66%.
francyfootball - RealAgropoli 1:2