Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealAgropoli francyfootball
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sandrini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mutino met de inworp. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovini onderschept slim de pass. Tovini speelt de bal door. Vighi rent richting de bal. Vighi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Iannuccillo met een snelle inworp. Tarricone heeft problemen om de bal te vangen. Tarricone speelt de bal door. Fulici rent richting de bal. Fulici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mutino zal de hoekschop nemen. Daar is Fulici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio schiet op doel. Gorrara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sandrini passt de bal zonder na te denken. Tovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ronchi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio passt de bal zonder na te denken. Viani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici rent richting de bal. Fulici schiet op doel. Gorrara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - francyfootball 0:1

24e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Taveggia geeft een hoge lob. Viani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici is nu in balbezit. Fulici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - francyfootball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 63%, francyfootball 37%.
RealAgropoli - francyfootball 0:2

56e minuut.
Tarricone passt de bal in één keer door. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio passt de bal in één keer door. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Tarricone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matteotti rent richting de bal. Matteotti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarricone de bal. Tarricone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - francyfootball 0:3

69e minuut.
Fulici rent richting de bal. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunto rent richting de bal. Lo Buglio verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Buglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tovini speelt de bal door. Tarricone bereikt de bal nog maar net als eerste. Selleri begaat een overtreding. Tarricone moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tarricone kan niet meer verder spelen. Palmisciano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Viani de bal. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo Buglio raakt geblesseerd tijdens het duel. Lo Buglio wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ronchi met een sublieme pass. Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio passt de bal in één keer door. Fulici rent richting de bal. Fulici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - francyfootball 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 59%, francyfootball 41%.
RealAgropoli - francyfootball 0:4