Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
francyfootball hellas97
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


27e minuut.
Manfroni met een snelle inworp. Baccari is nu in balbezit. Baccari passt de bal zonder na te denken. Lattanzi rent richting de bal. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio passt de bal in één keer door. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Iannuccillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azzalin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benetello bereikt de bal nog maar net als eerste. Benetello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - hellas97 0:1

45e minuut.
Baccari heeft problemen om de bal te vangen. Lagrotteria rent richting de bal. Met opzet legt Baccari zijn tegenspeler op de grond. Baccari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 42%, hellas97 58%.
francyfootball - hellas97 0:1

50e minuut.
Lagrotteria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio passt de bal zonder na te denken. Fulici is nu in balbezit. Fulici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ronchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronchi passt de bal met de wreef. Daar is Basile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi draait met de bal, schiet en ... Massironi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - hellas97 0:2

60e minuut.
Devizzi is nu in balbezit. Tarricone verovert de bal door een tackle van achteren. Tarricone speelt de bal door. Fulici is nu in balbezit. Fulici draait met de bal, schiet en ... Felino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Benetello onderschept slim de pass. Benetello passt de bal met de wreef. Lattanzi rent richting de bal. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap. Basile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - hellas97 0:3

83e minuut.
Iannuccillo speelt de bal door. Benetello rent richting de bal. Benetello passt de bal zonder na te denken. Lattanzi rent richting de bal. Lattanzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - hellas97 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 54%, hellas97 46%.
francyfootball - hellas97 0:4