Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Godo spacca ossa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Cruccu is nu in balbezit. Cruccu geeft een hoge lob. Bertelli heeft problemen om de bal te vangen. Cartolano rent richting de bal. Cartolano draait met de bal, schiet en ... Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Traverso met een sublieme pass. Vigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano begaat een overtreding. Cartolano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De Matteo met een harde bal richting middenveld. Cartolano kopt de bal weg. Bertelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Caverzaghi de bal. Falbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cartolano rent richting de bal. Cartolano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Traverso rent richting de bal. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano met een sublieme pass. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - spacca ossa 1:0

34e minuut.
Cartolano passt de bal met de wreef. Carmignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertelli begaat een overtreding. Carmignani raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cartolano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Burasca onderschept slim de pass. Burasca geeft een hoge lob. Torresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli onderschept slim de pass. Scarchilli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vidali geeft een lange en hoge pass. Barelli is nu in balbezit. Carmignani onderschept slim de pass. Carmignani draait met de bal, schiet en ... Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - spacca ossa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 36%, spacca ossa 64%.
F.C. Godo - spacca ossa 2:0

65e minuut.
Delugan met de inworp. Cartolano rent richting de bal. Cartolano passt de bal in één keer door. Mortaro rent richting de bal. Mortaro geeft een lange en hoge pass. Vincenzo bokst de bal weg. Carmignani is nu in balbezit. Carmignani haalt uit met een fantastische trap. Vincenzo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - spacca ossa 3:0

68e minuut.
Barelli geeft een hoge lob. Inworp. Delugan met de inworp. Cartolano is nu in balbezit. Cartolano geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cartolano is nu in balbezit. Carmignani is nu in balbezit. Cartolano is nu in balbezit. Cartolano schiet op doel. Bertelli controleert de bal met de borst. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cartolano is nu in balbezit. Carmignani heeft problemen om de bal te vangen. Carmignani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bertelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Godo - spacca ossa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Godo 41%, spacca ossa 59%.
F.C. Godo - spacca ossa 4:0