Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spacca ossa Sempre Orzo
Normal Tactiek Aro - 4-3-3
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 31.4
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera passt de bal zonder na te denken. Ubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarchilli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Rozhukaniec met een harde bal richting middenveld. Bublica controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barelli. Barelli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bublica rent richting de bal. Metelo rent richting de bal. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica draait met de bal, schiet en ... Daar is Bertelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chárry passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Metelo onderschept slim de pass. Bublica rent richting de bal. Bublica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Traverso rent richting de bal. Dera onderschept slim de pass. Metelo rent richting de bal. Bublica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bublica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Falbo rent richting de bal. Babák onderschept slim de pass. Babák passt de bal met de wreef. Metelo is nu in balbezit. Metelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dera verovert de bal door een tackle van achteren. Dera passt de bal met de wreef. Babák probeert naar een medespeler te passen. Metelo rent richting de bal. Metelo schiet op doel. Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Sempre Orzo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 56%, Sempre Orzo 44%.
spacca ossa - Sempre Orzo 0:1

46e minuut.
Bublica rent richting de bal. Bublica passt de bal zonder na te denken. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Metelo is nu in balbezit. Metelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Scarchilli onderschept slim de pass. Chárry is nu in balbezit. Chárry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scarchilli de bal. Scarchilli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Burasca geeft een hoge lob. Babák geeft de bal voor. Klungelig pakt Ubiña de bal. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Babák probeert naar een medespeler te passen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera probeert naar een medespeler te passen. Metelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - Sempre Orzo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 61%, Sempre Orzo 39%.
spacca ossa - Sempre Orzo 0:2