Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EasyJet Nap Athletic Templari
Normal Tactiek daje
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
12.9 gemiddelde waardering 34.6
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Šálka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa rent richting de bal. Moschini begaat een overtreding. Opriţa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šálka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:1

3e minuut.
Gabbianelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarov met de inworp. Šálka rent richting de bal. Šálka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:2

4e minuut.
Klungelig pakt Antonucci de bal. Moschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Moschini met een sublieme pass. Daar is Sarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Turini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov is nu in balbezit. Sarov passt de bal zonder na te denken. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca rent richting de bal. Opriţa onderschept slim de pass. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:3

16e minuut.
Szwaja is nu in balbezit. Szwaja geeft de bal voor. Antonucci kopt de bal weg. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. Ferrarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:4

25e minuut.
Szulgo rent richting de bal. Szulgo passt de bal in één keer door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Ferrarese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:5

26e minuut.
Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina is nu in balbezit. Brianta rent richting de bal. Sipina onderschept slim de pass. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Šálka de bal. Šálka passt de bal met de wreef. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo is nu in balbezit. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Ferrarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:6

42e minuut.
Gheno is nu in balbezit. Gheno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov met de inworp. Opriţa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Ferrarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 84%, Athletic Templari 16%.
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:7

60e minuut.
Sipina rent richting de bal. Sipina passt de bal in één keer door. Opriţa rent richting de bal. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Ferrarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:8

68e minuut.
Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka geeft een hoge lob. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boca de bal. Ferrarese bokst de bal weg.

76e minuut.
Szulgo is nu in balbezit. Szulgo geeft een hoge lob. Ferrarese speelt de bal door. Sapena kopt de bal weg. Šálka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka geeft een hoge lob. Gabbianelli kopt de bal weg. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Ferrarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ferrarese maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sarov kopt de bal weg. Moschini is nu in balbezit. Sapena onderschept slim de pass. Sapena passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EasyJet Nap 90%, Athletic Templari 10%.
EasyJet Nap - Athletic Templari 0:8