Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari EasyJet Nap
daje Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 12.5
adequate Schieten hopeless
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Gabbianelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbianelli geeft een hoge lob. Jonen is nu in balbezit. Jonen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sipina kan de bal niet met de borst controleren. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 1:0

7e minuut.
Sapena kan de bal niet met de borst controleren. Sapena passt de bal zonder na te denken. Karabeg rent richting de bal. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. Ferrarese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 2:0

8e minuut.
Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 3:0

11e minuut.
Gabbianelli met de inworp. Valente kan de bal niet met de borst controleren. Šálka met een sublieme pass. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 4:0

14e minuut.
Turini bereikt de bal nog maar net als eerste. Turini speelt de bal door. Šálka met een sublieme pass. Karabeg rent richting de bal. Karabeg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gheno rent richting de bal. Sarov onderschept slim de pass. Sarov passt de bal met de wreef. Karabeg rent richting de bal. Karabeg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gheno is nu in balbezit. Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo passt de bal in één keer door. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ferrarese met een harde bal richting middenveld. Sarov kopt de bal weg. Sipina heeft problemen om de bal te vangen. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Sapena rent richting de bal. Sapena met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulgo de bal. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sarov kopt de bal weg. Szulgo speelt de bal door. Gherardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka onderschept slim de pass. Šálka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gabbianelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sipina rent richting de bal. Szulgo is nu in balbezit. Sipina is nu in balbezit. Szulgo met een sublieme pass. Karabeg is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 13%, EasyJet Nap 87%.
Athletic Templari - EasyJet Nap 5:0

54e minuut.
Šálka is nu in balbezit. Šálka met een sublieme pass. Sipina rent richting de bal. Sipina passt de bal in één keer door. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 6:0

57e minuut.
Ferrarese trapt de bal weg van het doel. Sarov kopt de bal weg. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Ferrarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 7:0

59e minuut.
Klungelig pakt Szulgo de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 8:0

61e minuut.
Gabbianelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Sapena probeert naar een medespeler te passen. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov passt de bal zonder na te denken. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap. Ferrarese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabeg schiet op doel. Ferrarese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valente de bal onder controle te krijgen. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Šálka geeft de bal voor. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft de bal voor. Szulgo rent richting de bal. Szulgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 9:0

73e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina passt de bal in één keer door. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valente met een sublieme pass. Šálka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šálka passt de bal met de wreef. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Gherardini geeft de bal voor. Sapena rent richting de bal. Turini rent richting de bal. Sapena verovert de bal door een tackle van achteren. Sapena geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Šálka met de inworp. Sarov probeert naar een medespeler te passen. Karabeg is nu in balbezit. Karabeg draait met de bal, schiet en ... Ferrarese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - EasyJet Nap 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 7%, EasyJet Nap 93%.
Athletic Templari - EasyJet Nap 10:0