Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spacca ossa hellas97
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Dolfini geeft een lange en hoge pass. Scarchilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caverzaghi is nu in balbezit. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Devizzi is nu in balbezit. Caverzaghi onderschept slim de pass. Caverzaghi probeert naar een medespeler te passen. Scarchilli rent richting de bal. Scarchilli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Traverso rent richting de bal. Barelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso speelt de bal door. Scarchilli rent richting de bal. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 33%, hellas97 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
spacca ossa - hellas97 0:0

52e minuut.
Traverso controleert de bal met de borst. Traverso speelt de bal door. Scarchilli rent richting de bal. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap. Felino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spacca ossa - hellas97 1:0

54e minuut.
Lattanzi rent richting de bal. Bertelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lattanzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertelli geeft een hoge lob. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baccari neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Azzalin rent richting de bal. Vigo onderschept slim de pass. Vigo geeft de bal voor. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso geeft een lange en hoge pass. Benetello speelt de bal door. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi draait met de bal, schiet en ... Vincenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Barelli de bal. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi schiet op doel. Vincenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Traverso is nu in balbezit. Benetello verovert de bal door een tackle van achteren. Benetello speelt de bal door. Lattanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Devizzi probeert de bal aan de voet te houden. Baccari speelt de bal door. Benetello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lattanzi rent richting de bal. Lattanzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spacca ossa 47%, hellas97 53%.
spacca ossa - hellas97 1:0