Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hellas97 spacca ossa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Scarchilli rent richting de bal. Caverzaghi is nu in balbezit. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarchilli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Brutti geeft de bal voor. Burasca is nu in balbezit. Burasca passt de bal met de wreef. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Manfroni met een sublieme pass. Azzalin is nu in balbezit. Vigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vigo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Azzalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigo verovert de bal door een tackle van achteren. Vigo geeft een hoge lob. Brutti is nu in balbezit. Brutti passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Falbo met een sublieme pass. Caverzaghi rent richting de bal. Caverzaghi probeert naar een medespeler te passen. Scarchilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarchilli haalt uit met een fantastische trap. Felino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
hellas97 - spacca ossa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 54%, spacca ossa 46%.
hellas97 - spacca ossa 0:1

79e minuut.
Azzalin met een sublieme pass. Baccari met een sublieme pass. Vigo rent richting de bal. Lattanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lattanzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hellas97 35%, spacca ossa 65%.
hellas97 - spacca ossa 0:1