Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
francyfootball F.C. Godo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio verovert de bal door een tackle van achteren. Torresani rent richting de bal. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Matteo bokst de bal weg. Fulici is nu in balbezit. Fulici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
francyfootball - F.C. Godo 1:0

5e minuut.
Mutino is nu in balbezit. Inworp. Vidali met een snelle inworp. Cruccu probeert naar een medespeler te passen. Delugan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Mutino kopt de bal weg. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu passt de bal zonder na te denken. Carmignani heeft problemen om de bal te vangen. Carmignani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Torresani geeft een lange en hoge pass. Ronchi rent richting de bal. Carmignani verovert de bal door een tackle van achteren. Cartolano rent richting de bal. Cartolano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaro passt de bal met de wreef. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano haalt uit met een fantastische trap. Massironi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
francyfootball - F.C. Godo 1:1

24e minuut.
Mortaro passt de bal met de wreef. Carmignani is nu in balbezit. Cartolano is nu in balbezit. Cartolano draait met de bal, schiet en ... Basile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Maraldo de bal. Viotti rent richting de bal. Viotti passt de bal met de wreef. Cartolano is nu in balbezit. Cartolano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 54%, F.C. Godo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
francyfootball - F.C. Godo 1:1

47e minuut.
Ronchi kopt de bal weg. Lo Buglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso rent richting de bal. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mortaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortaro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carmignani de bal onder controle te krijgen. Cartolano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartolano draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cartolano de bal onder controle te krijgen. Viotti rent richting de bal. Viotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sturiale kopt de bal weg. Tarricone kan de bal niet met de borst controleren. Tarricone met een sublieme pass. Fulici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici draait met de bal, schiet en ... De Matteo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tarricone geeft een hoge lob. Torresani is nu in balbezit. Fulici maakt een afschuwelijke overtreding. Fulici krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Lo Buglio onderschept slim de pass. Lo Buglio met een sublieme pass. Torresani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulici onderschept slim de pass. Fulici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Traverso geeft een hoge lob. Cruccu kopt de bal weg. Cartolano rent richting de bal. Cartolano passt de bal met de wreef. Iannuccillo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: francyfootball 46%, F.C. Godo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
francyfootball - F.C. Godo 1:1