Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O Rei vai Nú EasyJet Nap
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Beo is nu in balbezit. Beo met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavastro verovert de bal door een tackle van achteren. Bavastro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O Rei vai Nú - EasyJet Nap 1:0

15e minuut.
Ferrarese met een harde bal richting middenveld. Picolli kopt de bal weg. Klungelig pakt Colombi de bal. Turini is nu in balbezit. Turini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianta draait met de bal, schiet en ... Tardivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gabbianelli geeft een hoge lob. Moschini rent richting de bal. Beo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beo krijgt een gele kaart. Moschini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moschini kan niet meer verder spelen. Valente komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Turini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondinini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gheno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pintori probeert naar een medespeler te passen. Tardivi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O Rei vai Nú - EasyJet Nap 1:1

37e minuut.
Tardivi trapt de bal weg. Gheno kopt de bal weg. Meloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Turini verovert de bal door een tackle van achteren. Turini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pintori probeert de bal aan de voet te houden. Turini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombi begaat een overtreding. Colombi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 56%, EasyJet Nap 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O Rei vai Nú - EasyJet Nap 1:1

57e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Osnaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Osnaghi probeert naar een medespeler te passen. Bavastro is nu in balbezit. Bavastro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ferrarese met een sublieme pass. Beo kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Bavastro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavastro draait met de bal, schiet en ... Ferrarese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferrarese niet meer kan verder spelen. Prosutto komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Picolli verovert de bal door een tackle van achteren. Brianta bereikt de bal nog maar net als eerste. Picolli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picolli krijgt een gele kaart. Brianta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tardivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bavastro is nu in balbezit. Bavastro haalt uit met een fantastische trap. Beo kopt de bal weg. Bavastro is nu in balbezit. Bavastro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O Rei vai Nú 36%, EasyJet Nap 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O Rei vai Nú - EasyJet Nap 1:1