Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Templari RealAgropoli
daje Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sipina rent richting de bal. Sandrini verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opriţa. Opriţa krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Viani heeft problemen om de bal te vangen. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. Gorrara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina probeert naar een medespeler te passen. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Giunto probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 1:0

7e minuut.
Sarov geeft een lange en hoge pass. Szulgo is nu in balbezit. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 2:0

14e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Querques rent richting de bal. Opriţa verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 3:0

22e minuut.
Sipina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Opriţa de bal onder controle te krijgen. Opriţa passt de bal in één keer door. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 4:0

24e minuut.
Inworp. Šálka met de inworp. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft de bal voor. Sipina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo geeft een hoge lob. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap. Gorrara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov geeft een hoge lob. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap. Gorrara bokst de bal weg. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Gorrara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 5:0

37e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel. Gorrara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 6:0

38e minuut.
Mirabelli onderschept slim de pass. Mirabelli passt de bal zonder na te denken. Sarov met een sublieme pass. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Szwaja is nu in balbezit. Szwaja geeft de bal voor. Szulgo kopt de bal weg. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Szulgo passt de bal in één keer door. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ... Gorrara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 22%, RealAgropoli 78%.
Athletic Templari - RealAgropoli 7:0

49e minuut.
Daar is Szwaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwaja probeert naar een medespeler te passen. Sapena is nu in balbezit. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sarov rent richting de bal. Sarov geeft een lange en hoge pass. Viani heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena geeft een hoge lob. Daar is Giunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 8:0

58e minuut.
Šálka geeft een hoge lob. Sipina kopt de bal weg. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 9:0

59e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Querques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Sipina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gorrara met een sublieme pass. Sarov heeft problemen om de bal te vangen. Sarov passt de bal met de wreef. Szulgo rent richting de bal. Szulgo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteotti onderschept slim de pass. Matteotti probeert naar een medespeler te passen. Sipina rent richting de bal. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sapena kopt de bal weg. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft de bal voor. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 10:0

75e minuut.
Giunto is nu in balbezit. Sipina verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Opriţa de bal. Sipina is nu in balbezit. Sipina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sapena is nu in balbezit. Sapena passt de bal zonder na te denken. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa geeft de bal voor. Giunto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Gorrara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Templari - RealAgropoli 11:0

85e minuut.
Šálka met een sublieme pass. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov passt de bal zonder na te denken. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Opriţa geeft een hoge lob. Szulgo geeft een lange en hoge pass. Sandrini heeft problemen om de bal te vangen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Šálka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft een lange en hoge pass. Szulgo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Gorrara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Templari 15%, RealAgropoli 85%.
Athletic Templari - RealAgropoli 11:0