Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RealAgropoli Athletic Templari
Normal Tactiek daje
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 35.4
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Mirabelli de bal. Szulgo rent richting de bal. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ... Viani probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov rent richting de bal. Sarov passt de bal in één keer door. Szulgo heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:1

6e minuut.
Szulgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Giunto de bal. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa schiet op doel. Gorrara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selleri rent richting de bal. Sarov rent richting de bal. Sarov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:2

11e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo speelt de bal door. Klungelig pakt Opriţa de bal. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:3

18e minuut.
Sarov speelt de bal door. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo passt de bal met de wreef. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Šálka onderschept slim de pass. Šálka probeert naar een medespeler te passen. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Viani kopt de bal weg. Sarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov met een sublieme pass. Klungelig pakt Szulgo de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:4

31e minuut.
Šálka probeert naar een medespeler te passen. Sarov speelt de bal door. Sipina is nu in balbezit. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šálka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sipina kopt de bal weg. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sapena rent richting de bal. Sapena geeft de bal voor. Opriţa rent richting de bal. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:5

44e minuut.
Vighi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tovini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opriţa is nu in balbezit. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 79%, Athletic Templari 21%.
RealAgropoli - Athletic Templari 0:5

52e minuut.
Selleri rent richting de bal. Jonen verovert de bal door een tackle van achteren. Jonen passt de bal met de wreef. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sandrini is nu in balbezit. Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Šálka met een sublieme pass. Sipina rent richting de bal. Sipina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mirabelli heeft problemen om de bal te vangen. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo passt de bal zonder na te denken. Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Opriţa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

61e minuut.
Sarov is nu in balbezit. Sarov geeft de bal voor. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Gorrara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:6

62e minuut.
Šálka probeert naar een medespeler te passen. Jonen rent richting de bal. Jonen geeft de bal voor. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:7

64e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina geeft een lange en hoge pass. Daar is Matteotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulgo rent richting de bal. Szulgo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Selleri passt de bal met de wreef. Vighi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarov. Vighi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Mirabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarov geeft de bal voor. Klungelig pakt Szulgo de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:8

79e minuut.
Sipina rent richting de bal. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina rent richting de bal. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:9

80e minuut.
Szulgo onderschept slim de pass. Sarov is nu in balbezit. Sarov passt de bal met de wreef. Sipina rent richting de bal. Sipina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:10

89e minuut.
Szwaja verovert de bal door een tackle van achteren. Szwaja met een sublieme pass. Šálka rent richting de bal. Šálka geeft een hoge lob. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sipina rent richting de bal. Sipina geeft de bal voor. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RealAgropoli - Athletic Templari 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RealAgropoli 84%, Athletic Templari 16%.
RealAgropoli - Athletic Templari 0:11