Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatos FC us salernitana
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Eger bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria onderschept slim de pass. Zuccalà begaat een overtreding. Zuccalà krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Suailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenzio begaat een overtreding. Terenzio krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Klungelig pakt Diliberto de bal. Monachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Diliberto verovert de bal door een tackle van achteren. Diliberto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt De Nunzio de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Memé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casellano rent richting de bal. Casellano geeft een lange en hoge pass. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Rapallo kan de bal niet met de borst controleren. Casellano verovert de bal door een tackle van achteren. Casellano passt de bal in één keer door. Doria rent richting de bal. Doria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapallo verovert de bal door een tackle van achteren. Rapallo speelt de bal door. Diliberto rent richting de bal. Diliberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatos FC 48%, us salernitana 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatos FC - us salernitana 0:0

48e minuut.
Schirripa trapt de bal weg. Casellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casellano passt de bal met de wreef. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Folcarelli is nu in balbezit. Diliberto rent richting de bal. Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatos FC - us salernitana 1:0

81e minuut.
Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ripamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ripamonti roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ripamonti kan niet meer verder spelen. Sclano komt het veld opgelopen. Bazzaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Diliberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diliberto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Fumo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedolin geeft een lange en hoge pass. Diliberto heeft problemen om de bal te vangen. Folcarelli is nu in balbezit. Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatos FC 24%, us salernitana 76%.
Galatos FC - us salernitana 1:0