Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
clivense Fortezza Adriatica
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Franzino passt de bal met de wreef. Ronzon probeert de bal met de borst te controleren. Ronzon met een sublieme pass. Ladaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladaga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pircher onderschept slim de pass. Ladaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ladaga probeert naar een medespeler te passen. Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panciroli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ladaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sassu komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Sassu geeft een lange en hoge pass. Daar is Di Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panciroli draait met de bal, schiet en ... Fani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - Fortezza Adriatica 1:0

18e minuut.
Biasio is nu in balbezit. Bruseghin rent richting de bal. Pircher maakt een afschuwelijke overtreding. Pircher krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Galetta probeert de bal aan de voet te houden. Panciroli is nu in balbezit. Ronzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzon haalt uit met een fantastische trap. Bottini probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curatola neemt de hoekschop. Panciroli maakt een snoekduik en kopt de bal. Fani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - Fortezza Adriatica 2:0

32e minuut.
Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pircher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panciroli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Traversi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ronzon rent richting de bal. Ronzon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bruseghin passt de bal in één keer door. Sassu rent richting de bal. Sassu passt de bal in één keer door. Gavini is nu in balbezit. Gavini geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ronzon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - Fortezza Adriatica 3:0

40e minuut.
Biasio heeft problemen om de bal te vangen. Panciroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Panciroli verovert de bal door een tackle van achteren. Panciroli schiet op doel. Fani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 38%, Fortezza Adriatica 62%.
clivense - Fortezza Adriatica 3:0

51e minuut.
Matteotti met een sublieme pass. Bruseghin rent richting de bal. Bruseghin geeft de bal voor. Ronzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronzon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sassu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassu geeft een lange en hoge pass. Ronzon rent richting de bal. Ronzon schiet op doel. Bottini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - Fortezza Adriatica 4:0

80e minuut.
Pirrotta probeert de bal aan de voet te houden. Pirrotta passt de bal met de wreef. Daar is Gavini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migliazza is nu in balbezit. Migliazza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Curatola met de inworp. Sassu kan de bal niet met de borst controleren. Franzino is nu in balbezit. Sassu onderschept slim de pass. Sassu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Busico trapt de bal weg. Sassu kopt de bal weg. Panciroli probeert de bal met de borst te controleren. Ronzon is nu in balbezit. Ronzon draait met de bal, schiet en ... Fani bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - Fortezza Adriatica 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 51%, Fortezza Adriatica 49%.
clivense - Fortezza Adriatica 5:0