Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
us salernitana team melzo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Casellano rent richting de bal. Donadel verovert de bal door een tackle van achteren. Recine rent richting de bal. Recine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Recine verovert de bal door een tackle van achteren. Casellano onderschept slim de pass. Casellano passt de bal in één keer door. Doria rent richting de bal. Doria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pugliese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pontiggia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cognetti is nu in balbezit. Cognetti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeccoli is nu in balbezit. Zeccoli draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Memé rent richting de bal. Donadel rent richting de bal. Met opzet legt Memé zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Memé moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Memé schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Zeccoli haalt uit met een fantastische trap. Daar is Schirripa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nocerino rent richting de bal. Nocerino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - team melzo 0:1

26e minuut.
Recine passt de bal met de wreef. Zeccoli rent richting de bal. Pugliese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pugliese is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zeccoli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zeccoli kan niet meer verder spelen. Frati komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Baricci rent richting de bal. Baricci speelt de bal door. Frati is nu in balbezit. Frati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - team melzo 0:2

41e minuut.
Venneri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prassitele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: us salernitana 63%, team melzo 37%.
us salernitana - team melzo 0:2

50e minuut.
De Nunzio kopt de bal weg. Klungelig pakt Baricci de bal. Prassitele is nu in balbezit. Prassitele geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - team melzo 1:2

55e minuut.
Doria onderschept slim de pass. Casellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donadel krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Colombera probeert naar een medespeler te passen. Recine kopt de bal weg. Klungelig pakt Schirripa de bal. Frati onderschept slim de pass. Frati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - team melzo 1:3

58e minuut.
Cognetti rent richting de bal. Cognetti met een sublieme pass. Prassitele geeft een lange en hoge pass. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria schiet op doel. Colombera bokst de bal weg.

68e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Bertaglio is nu in balbezit. Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Doria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - team melzo 2:3

89e minuut.
De Nunzio kan de bal niet met de borst controleren. Frati is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van De Nunzio ... Strafschop! De Nunzio krijgt een gele kaart. Frati roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frati kan niet meer verder spelen. Pulcini komt het veld opgelopen. Recine zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: us salernitana 36%, team melzo 64%.
us salernitana - team melzo 2:3