Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Novedratee Ardita
$ Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.6
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Traverso speelt de bal door. Varallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu geeft een hoge lob. Isaija maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Corazza rent richting de bal. Guarguaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarguaglini speelt de bal door. Miniscalchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniscalchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Simone is nu in balbezit. Guarguaglini onderschept slim de pass. Guarguaglini speelt de bal door. Miniscalchi rent richting de bal. Miniscalchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Mapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec passt de bal zonder na te denken. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Crognale rent richting de bal. Crognale met een sublieme pass. Mapec is nu in balbezit. Guarguaglini is nu in balbezit. Guarguaglini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Simone speelt de bal door. Voştinar is nu in balbezit. Voştinar geeft de bal voor. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Novedratee 45%, Ardita 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Novedratee - Ardita 0:0

47e minuut.
Crognale kopt de bal weg. Darginotov rent richting de bal. Mapec probeert naar een medespeler te passen. Isaija is nu in balbezit. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Sabatello met een harde bal richting middenveld. Corazza kopt de bal weg. Miniscalchi rent richting de bal. Guarguaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarguaglini schiet op doel. Scudieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Falletta Caravasso kopt de bal weg. Darginotov rent richting de bal. Varallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Varallo krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Mapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec met een sublieme pass. Alayov rent richting de bal. Alayov geeft een lange en hoge pass. Darginotov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 1:0

56e minuut.
Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov passt de bal met de wreef. Tătărescu met een sublieme pass. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mapec passt de bal zonder na te denken. Darginotov rent richting de bal. Darginotov schiet op doel. Falletta Caravasso probeert de bal aan de voet te houden. Sabatello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 2:0

60e minuut.
Mapec onderschept slim de pass. Mapec geeft de bal voor. Isaija heeft problemen om de bal te vangen. Isaija haalt uit met een fantastische trap. Sabatello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 3:0

63e minuut.
Naggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec verovert de bal door een tackle van achteren. Mapec met een sublieme pass. Darginotov rent richting de bal. Darginotov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alayov passt de bal in één keer door. Granato rent richting de bal. Isaija onderschept slim de pass. Isaija schiet op doel. Sabatello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 4:0

67e minuut.
Mapec probeert naar een medespeler te passen. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov passt de bal zonder na te denken. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 5:0

73e minuut.
Klungelig pakt Mapec de bal. Mapec geeft een lange en hoge pass. Falletta Caravasso probeert de bal aan de voet te houden. Darginotov rent richting de bal. Darginotov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 6:0

79e minuut.
Granato geeft een lange en hoge pass. Mapec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crognale met een sublieme pass. Darginotov rent richting de bal. Darginotov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov probeert naar een medespeler te passen. Sabatello probeert naar een medespeler te passen. Miniscalchi rent richting de bal. Miniscalchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tătărescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Isaija de bal. Falletta Caravasso is nu in balbezit. Isaija onderschept slim de pass. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - Ardita 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Novedratee 16%, Ardita 84%.
Ac Novedratee - Ardita 7:0