Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ardita Ac Novedratee
Normal Tactiek $
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Alayov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayov geeft een lange en hoge pass. Falletta Caravasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darginotov is nu in balbezit. Darginotov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:1

7e minuut.
Alayov met een snelle inworp. Isaija geeft een hoge lob. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov draait met de bal, schiet en ... Sabatello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:2

11e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Alayov heeft problemen om de bal te vangen. Alayov geeft een lange en hoge pass. Isaija krijgt zijn hoofd ertegen. Sabatello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:3

18e minuut.
Simone kopt de bal weg. Alayov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayov geeft de bal voor. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Granato geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alayov met de inworp. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija geeft een hoge lob. Sabatello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Darginotov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:4

25e minuut.
Simone verovert de bal door een tackle van achteren. Simone geeft een hoge lob. Inworp. Berutti met de inworp. Guarguaglini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Isaija passt de bal zonder na te denken. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu passt de bal met de wreef. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:5

31e minuut.
Varallo rent richting de bal. Darginotov onderschept slim de pass. Darginotov met een sublieme pass. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:6

36e minuut.
Varallo probeert de bal met de borst te controleren. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varallo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Darginotov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darginotov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabatello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Darginotov de bal. Darginotov draait met de bal, schiet en ... Isaija maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Simone verovert de bal door een tackle van achteren. Simone passt de bal in één keer door. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:7

45e minuut.
Darginotov probeert de bal aan de voet te houden. Isaija rent richting de bal. Isaija passt de bal met de wreef. Darginotov rent richting de bal. Darginotov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granato heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alayov zal de hoekschop nemen. Isaija springt en kopt de bal. Sabatello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardita 79%, Ac Novedratee 21%.
Ardita - Ac Novedratee 0:8

52e minuut.
Alayov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayov probeert naar een medespeler te passen. Isaija heeft problemen om de bal te vangen. Isaija haalt uit met een fantastische trap. Sabatello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:9

56e minuut.
Alayov passt de bal met de wreef. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija met een sublieme pass. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scudieri trapt de bal weg. Simone kopt de bal weg. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Simone probeert naar een medespeler te passen. Alayov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto begaat een overtreding. Tomiotto krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Belényesi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fosco komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Naggia speelt de bal door. Traverso rent richting de bal. Mapec begaat een overtreding. Mapec krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Isaija is nu in balbezit. Isaija geeft de bal voor. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu draait met de bal, schiet en ... Falletta Caravasso probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:10

89e minuut.
Alayov onderschept slim de pass. Alayov passt de bal met de wreef. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija draait met de bal, schiet en ... Sabatello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ardita - Ac Novedratee 0:11

90e minuut.
Klungelig pakt Varallo de bal. Mapec rent richting de bal. Varallo rent richting de bal. Mapec onderschept slim de pass. Mapec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ardita 58%, Ac Novedratee 42%.
Ardita - Ac Novedratee 0:11