Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
us salernitana talanta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Terranuova trapt de bal weg. Casellano kopt de bal weg. Alaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria onderschept slim de pass. Doria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Casellano rent richting de bal. Casellano passt de bal zonder na te denken. Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doria draait met de bal, schiet en ... Terranuova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - talanta 1:0

14e minuut.
Chiaffarata verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaffarata geeft een hoge lob. Braj is nu in balbezit. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dossi trapt de bal weg. Chiaffarata kopt de bal weg. Doria is nu in balbezit. Doria schiet op doel. Terranuova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pugliese met een sublieme pass. Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Criscione. Criscione krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Doria rent richting de bal. Casellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcolongo rent richting de bal. Casellano verovert de bal door een tackle van achteren. Casellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - talanta 2:0

38e minuut.
De Nunzio geeft de bal voor. Inworp. Criscione met een snelle inworp. Daar is Liguoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liguoro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Monachini rent richting de bal. Onorato rent richting de bal. Onorato passt de bal zonder na te denken. Tumiati rent richting de bal. Tumiati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: us salernitana 49%, talanta 51%.
us salernitana - talanta 2:0

52e minuut.
De Nunzio geeft de bal voor. Inworp. Liguoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onorato is nu in balbezit. Onorato geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Daar is Chiaffarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onorato rent richting de bal. Chiaffarata begaat een overtreding. Chiaffarata krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chiaffarata is nu in balbezit. Onorato verovert de bal door een tackle van achteren. Onorato probeert naar een medespeler te passen. Tumiati rent richting de bal. Tumiati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Onorato speelt de bal door. Tumiati is nu in balbezit. Schirripa begaat een overtreding. Tumiati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onorato komt bij de bal en schiet. Dossi bokst de bal weg.

90e minuut.
De Nunzio geeft de bal voor. Tumiati probeert de bal aan de voet te houden. Onorato rent richting de bal. Onorato schiet op doel. Dossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
us salernitana - talanta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: us salernitana 46%, talanta 54%.
us salernitana - talanta 2:1