Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
talanta Ac Novedratee
Normal Tactiek $
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen goed


17e minuut.
Na een snelle pass probeert Marcolongo de bal onder controle te krijgen. Criscione speelt de bal door. Berlinguer rent richting de bal. Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Isaija rent richting de bal. Isaija passt de bal in één keer door. Darginotov rent richting de bal. Darginotov schiet op doel. Terranuova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
talanta - Ac Novedratee 0:1

21e minuut.
Onorato met een sublieme pass. Tumiati heeft problemen om de bal te vangen. Darginotov verovert de bal door een tackle van achteren. Darginotov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
talanta - Ac Novedratee 0:2

23e minuut.
Criscione onderschept slim de pass. Mapec onderschept slim de pass. Mapec met een sublieme pass. Isaija rent richting de bal. Isaija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Darginotov de bal. Terranuova speelt de bal door. Mapec kopt de bal weg. Isaija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isaija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Isaija geeft een lange en hoge pass. Terranuova bokst de bal weg.

30e minuut.
Simone speelt de bal door. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel. Terranuova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
talanta - Ac Novedratee 0:3

38e minuut.
Crognale onderschept slim de pass. Crognale speelt de bal door. Mapec met een sublieme pass. Isaija heeft problemen om de bal te vangen. Isaija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
talanta - Ac Novedratee 0:4

42e minuut.
Isaija geeft een lange en hoge pass. Braj heeft problemen om de bal te vangen. Darginotov is nu in balbezit. Darginotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talanta 69%, Ac Novedratee 31%.
talanta - Ac Novedratee 0:4

49e minuut.
Voştinar met een sublieme pass. Alayov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayov probeert naar een medespeler te passen. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel. Terranuova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Alayov is nu in balbezit. Alayov geeft de bal voor. Braj controleert de bal met de borst. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Parsani bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayov rent richting de bal. Alayov passt de bal met de wreef. Isaija is nu in balbezit. Isaija schiet op doel. Terranuova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Marcolongo geeft de bal voor. Inworp. Alayov met een snelle inworp. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mapec probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een hoge lob. Isaija geeft de bal voor. Darginotov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Darginotov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Braj de bal onder controle te krijgen. Marcolongo kopt de bal weg. Mapec is nu in balbezit. Mapec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Isaija rent richting de bal. Mapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov is nu in balbezit. Darginotov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
talanta - Ac Novedratee 0:5

86e minuut.
Onorato speelt de bal door. Tumiati is nu in balbezit. Tumiati passt de bal zonder na te denken. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Darginotov probeert naar een medespeler te passen. Braj kan de bal niet met de borst controleren. Tătărescu geeft de bal voor. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talanta 72%, Ac Novedratee 28%.
talanta - Ac Novedratee 0:5