Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Novedratee team melzo
$ Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Mapec met een sublieme pass. Isaija rent richting de bal. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov schiet op doel. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Bertaglio rent richting de bal. Bertaglio geeft de bal voor. Belényesi is nu in balbezit. Zeccoli rent richting de bal. Zeccoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Scudieri met een harde bal richting middenveld. Alayov kopt de bal weg. Isaija rent richting de bal. Isaija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Facchinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facchinetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Belényesi de bal. Zeccoli is nu in balbezit. Zeccoli schiet op doel. Scudieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Darginotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darginotov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Salemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija is nu in balbezit. Isaija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu met een sublieme pass. Salemi rent richting de bal. Isaija verovert de bal door een tackle van achteren. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 1:0

35e minuut.
Facchinetti rent richting de bal. Darginotov onderschept slim de pass. Darginotov probeert naar een medespeler te passen. Isaija rent richting de bal. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 2:0

39e minuut.
Alayov is nu in balbezit. Alayov geeft de bal voor. Salemi kan de bal niet met de borst controleren. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Colombera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Mapec probeert naar een medespeler te passen. Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Novedratee 35%, team melzo 65%.
Ac Novedratee - team melzo 2:0

49e minuut.
Mapec verovert de bal door een tackle van achteren. Mapec probeert naar een medespeler te passen. Isaija is nu in balbezit. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 3:0

53e minuut.
Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft een hoge lob. Daar is Salemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaija is nu in balbezit. Isaija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 4:0

58e minuut.
Crognale probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu speelt de bal door. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Simone probeert naar een medespeler te passen. Alayov geeft een lange en hoge pass. Bertaglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darginotov is nu in balbezit. Darginotov schiet op doel. Colombera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 5:0

69e minuut.
Mapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mapec probeert naar een medespeler te passen. Salemi probeert de bal met de borst te controleren. Isaija rent richting de bal. Isaija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 6:0

71e minuut.
Darginotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontiggia begaat een overtreding. Darginotov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darginotov met een snel genomen vrije trap. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Colombera speelt de bal door. Crognale kopt de bal weg. Donadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Darginotov onderschept slim de pass. Darginotov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Alayov de bal. Alayov geeft de bal voor. Darginotov rent richting de bal. Darginotov schiet op doel. Colombera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Novedratee - team melzo 7:0

79e minuut.
Darginotov haalt uit met een fantastische trap. Alayov is nu in balbezit. Alayov geeft een hoge lob. Mapec met een sublieme pass. Klungelig pakt Cohen de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bertaglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mapec rent richting de bal. Mapec passt de bal met de wreef. Isaija bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaija schiet op doel. Colombera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alayov rent richting de bal. Alayov geeft een hoge lob. Pontiggia kopt de bal weg. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu geeft de bal voor. Colombera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Novedratee 9%, team melzo 91%.
Ac Novedratee - team melzo 7:0