Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team melzo Ardita
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Recine onderschept slim de pass. Recine speelt de bal door. Zeccoli rent richting de bal. Zeccoli draait met de bal, schiet en ... Falletta Caravasso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team melzo - Ardita 1:0

5e minuut.
Nocerino is nu in balbezit. Nocerino passt de bal zonder na te denken. Falletta Caravasso rent richting de bal. Recine verovert de bal door een tackle van achteren. Recine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cognetti speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Zeccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Recine is nu in balbezit. Recine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team melzo - Ardita 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team melzo 51%, Ardita 49%.
team melzo - Ardita 2:0

55e minuut.
Zeccoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falletta Caravasso verovert de bal door een tackle van achteren. Recine is nu in balbezit. Recine haalt uit met een fantastische trap. Sabatello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pontiggia rent richting de bal. Guarguaglini verovert de bal door een tackle van achteren. Guarguaglini passt de bal met de wreef. Berutti rent richting de bal. Berutti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Traverso passt de bal met de wreef. Zeccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato rent richting de bal. Zeccoli verovert de bal door een tackle van achteren. Zeccoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bertaglio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Donadel de bal. Guarguaglini rent richting de bal. Guarguaglini schiet op doel. Colombera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guarguaglini rent richting de bal. Guarguaglini speelt de bal door. Klungelig pakt Cohen de bal. Miniscalchi rent richting de bal. Miniscalchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team melzo 60%, Ardita 40%.
team melzo - Ardita 2:0