Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kansas City Whiteguiders Fortezza Adriatica
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Migliazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipara onderschept slim de pass. Aldobrando is nu in balbezit. Confuorto onderschept slim de pass. Confuorto schiet op doel. Livrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Galetta heeft problemen om de bal te vangen. Belluto is nu in balbezit. Di Rosa rent richting de bal. Belluto onderschept slim de pass. Belluto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pircher probeert naar een medespeler te passen. Pirrotta rent richting de bal. Viciconte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirrotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Migliazza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Galetta verovert de bal door een tackle van achteren. Galetta met een sublieme pass. Confuorto rent richting de bal. Confuorto schiet op doel. Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Franzino rent richting de bal. Pierami onderschept slim de pass. Pierami passt de bal met de wreef. Giubbini rent richting de bal. Giubbini haalt uit met een fantastische trap. Fani bokst de bal weg.

35e minuut.
Di Rosa passt de bal zonder na te denken. Galetta probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pircher de bal onder controle te krijgen. Belluto rent richting de bal. Belluto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kansas City Whiteguiders 57%, Fortezza Adriatica 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kansas City Whiteguiders - Fortezza Adriatica 0:0

65e minuut.
Pircher rent richting de bal. Giubbini onderschept slim de pass. Giubbini met een sublieme pass. Belluto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fani trapt de bal weg. Aldobrando rent richting de bal. Confuorto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aldobrando wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aldobrando kan niet meer verder spelen. Iampis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kansas City Whiteguiders 47%, Fortezza Adriatica 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kansas City Whiteguiders - Fortezza Adriatica 0:0