Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asdrubale Bologna F.C. 1968
Normal Tactiek 900
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Nandlinger speelt de bal door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lionetto. Lionetto krijgt een gele kaart. Pasquet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pašara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasquet maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bălţatu met een sublieme pass. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski geeft de bal voor. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:1

14e minuut.
Pasquet is nu in balbezit. Pasquet passt de bal met de wreef. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... Marulli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălţatu neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:2

20e minuut.
Warakomski passt de bal zonder na te denken. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara passt de bal in één keer door. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Baghini rent richting de bal. Pasquet verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger rent richting de bal. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:3

36e minuut.
Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Pasquet rent richting de bal. Pasquet draait met de bal, schiet en ... Marulli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pašara passt de bal met de wreef. Anzalone rent richting de bal. Anzalone passt de bal zonder na te denken. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisi onderschept slim de pass. Pasquet maakt een afschuwelijke overtreding. Pasquet krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nandlinger onderschept slim de pass. Nandlinger met een sublieme pass. Anzalone is nu in balbezit. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 74%, Bologna F.C. 1968 26%.
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:3

56e minuut.
Ciresa kopt de bal weg. Daar is Alimonda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alimonda met een sublieme pass. Anzalone rent richting de bal. Anzalone geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Pasquet de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:4

61e minuut.
Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu passt de bal in één keer door. Pasquet rent richting de bal. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:5

63e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... Anzalone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:6

64e minuut.
Bălţatu met een snelle inworp. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara probeert naar een medespeler te passen. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vorabbi met een harde bal richting middenveld. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Pasquet rent richting de bal. Pasquet draait met de bal, schiet en ... Vorabbi bokst de bal weg.

81e minuut.
Tirelli rent richting de bal. Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu geeft een hoge lob. Pasquet springt en kopt de bal. Vorabbi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 80%, Bologna F.C. 1968 20%.
Asdrubale - Bologna F.C. 1968 0:6