Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna F.C. 1968 Asdrubale
900 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buonfiglio met een snelle inworp. Bălţatu geeft de bal voor. Nandlinger springt en kopt de bal. Vorabbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Del Nero de bal. Nandlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pašara passt de bal in één keer door. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone passt de bal zonder na te denken. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 2:0

12e minuut.
Buonfiglio onderschept slim de pass. Buonfiglio speelt de bal door. Nandlinger is nu in balbezit. Anzalone rent richting de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak geeft de bal voor. Prinelli heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 3:0

25e minuut.
Simányi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Warakomski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Doeltrap. Marulli met een harde bal richting middenveld. Pašara kopt de bal weg. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio passt de bal met de wreef. Tirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašara rent richting de bal. Pašara passt de bal in één keer door. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vorabbi trapt de bal weg. Del Nero kopt de bal weg. Nandlinger heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandlinger passt de bal in één keer door. Anzalone is nu in balbezit. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 4:0

41e minuut.
Lisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski speelt de bal door. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 5:0

43e minuut.
Inworp. Ciresa met een snelle inworp. Baghini heeft problemen om de bal te vangen. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 6:0

45e minuut.
Marra rent richting de bal. Anzalone verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buonfiglio kan de bal niet met de borst controleren. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 30%, Asdrubale 70%.
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 7:0

47e minuut.
Bălţatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pašara geeft de bal voor. Prinelli kopt de bal weg. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 8:0

54e minuut.
Simoiu geeft een lange en hoge pass. Nandlinger heeft problemen om de bal te vangen. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Buonfiglio passt de bal met de wreef. Nandlinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marulli. Nandlinger raakt geblesseerd tijdens het duel. Pašara komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Del Nero verovert de bal door een tackle van achteren. Pašara verovert de bal door een tackle van achteren. Pašara passt de bal zonder na te denken. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Anzalone geeft een lange en hoge pass. Marulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulli passt de bal in één keer door. Ciresa rent richting de bal. Ciresa passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bălţatu speelt de bal door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 9:0

78e minuut.
Anzalone met een sublieme pass. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 10:0

79e minuut.
Warakomski kan de bal niet met de borst controleren. Warakomski passt de bal met de wreef. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Buonfiglio is nu in balbezit. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio passt de bal in één keer door. Baghini probeert naar een medespeler te passen. Alimonda rent richting de bal. Pašara geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 30%, Asdrubale 70%.
Bologna F.C. 1968 - Asdrubale 11:0