Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJKL I Simpson
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Furlano trapt de bal weg. Tovani kopt de bal weg. Bazzo heeft problemen om de bal te vangen. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniazzo speelt de bal door. Di Muccio rent richting de bal. Di Muccio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Robbio passt de bal in één keer door. Antoniazzo rent richting de bal. Antoniazzo haalt uit met een fantastische trap. Robbio springt en kopt de bal. Daar is Menghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furlano bokst de bal weg.

32e minuut.
Suella is nu in balbezit. Di Muccio rent richting de bal. Di Muccio speelt de bal door. Robbio is nu in balbezit. Robbio schiet op doel. Furlano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Antoniazzo met een sublieme pass. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghini onderschept slim de pass. Di Muccio onderschept slim de pass. Di Muccio draait met de bal, schiet en ... Furlano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pomponio geeft de bal voor. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio geeft de bal voor. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - I Simpson 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 47%, I Simpson 53%.
HJKL - I Simpson 0:1

61e minuut.
Menghini kopt de bal weg. Klungelig pakt Marsilli de bal. Pittamiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ... Dicandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - I Simpson 0:2

80e minuut.
Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellando begaat een overtreding. Tovani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Menghini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 58%, I Simpson 42%.
HJKL - I Simpson 0:2