Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Simpson HJKL
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Candiano geeft een lange en hoge pass. Beozzi kopt de bal weg. Pittamiglio is nu in balbezit. Macari is nu in balbezit. Macari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - HJKL 1:0

17e minuut.
Pittamiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellando begaat een overtreding. Pittamiglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suella met een snel genomen vrije trap. Pittamiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittamiglio schiet op doel. Dicandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - HJKL 2:0

25e minuut.
Candiano is nu in balbezit. Candiano met een sublieme pass. Giamperetti probeert naar een medespeler te passen. Robbio is nu in balbezit. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ascenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascenti met een sublieme pass. Macari rent richting de bal. Macari draait met de bal, schiet en ... Dicandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - HJKL 3:0

36e minuut.
Di Muccio onderschept slim de pass. Di Muccio geeft een hoge lob. Preganella probeert de bal met de borst te controleren. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio haalt uit met een fantastische trap. Mingardi bokst de bal weg.

42e minuut.
Bazzo probeert naar een medespeler te passen. Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio passt de bal met de wreef. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 61%, HJKL 39%.
I Simpson - HJKL 3:0

61e minuut.
Pomponio met de inworp. Klungelig pakt Candiano de bal. Macari rent richting de bal. Macari haalt uit met een fantastische trap. Daar is Calatroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Robbio rent richting de bal. Beozzi met een sublieme pass. Marsilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio schiet op doel. Dicandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dicandia niet meer kan verder spelen. Mannaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 50%, HJKL 50%.
I Simpson - HJKL 3:0