Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Simpson Bologna F.C. 1968
Normal Tactiek 900
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten solid
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Pašara met een sublieme pass. Ascenti rent richting de bal. Bălţatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bălţatu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Beozzi is nu in balbezit. Buda onderschept slim de pass. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Bologna F.C. 1968 0:1

14e minuut.
Suella bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger schiet op doel. Anzalone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nandlinger rent richting de bal. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Preganella de bal. Anzalone rent richting de bal. Klungelig pakt Anzalone de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Mingardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Menghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara verovert de bal door een tackle van achteren. Pašara passt de bal in één keer door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Warakomski rent richting de bal. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Anzalone rent richting de bal. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 77%, Bologna F.C. 1968 23%.
I Simpson - Bologna F.C. 1968 0:1

52e minuut.
Mingardi trapt de bal weg. Nandlinger rent richting de bal. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu geeft een hoge lob. Buda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pettinen geeft een hoge lob. Preganella kan de bal niet met de borst controleren. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger schiet op doel. Mingardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Bologna F.C. 1968 0:2

60e minuut.
Beozzi geeft de bal voor. Bălţatu geeft de bal voor. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski geeft de bal voor. Buda krijgt zijn hoofd ertegen. Mingardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Bologna F.C. 1968 0:3

62e minuut.
Anzalone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warakomski is nu in balbezit. Tovani rent richting de bal. Anzalone rent richting de bal. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 80%, Bologna F.C. 1968 20%.
I Simpson - Bologna F.C. 1968 0:3