Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJKL Asdrubale
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Robbio is nu in balbezit. Del Nero rent richting de bal. Di Muccio maakt een afschuwelijke overtreding. Di Muccio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Del Nero raakt geblesseerd tijdens het duel. Marra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giraldi heeft problemen om de bal te vangen. Giraldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bellando bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghini rent richting de bal. Bellando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baghini moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baghini kan niet meer verder spelen. Melzi komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Giraldi heeft problemen om de bal te vangen. Del Nero rent richting de bal. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi haalt uit met een fantastische trap. Marsilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Melzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candiano. Candiano krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Candiano is nu in balbezit. Marra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Candiano. Candiano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Bellando probeert de bal aan de voet te houden. Melzi is nu in balbezit. Melzi probeert naar een medespeler te passen. Del Nero rent richting de bal. Del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 46%, Asdrubale 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HJKL - Asdrubale 0:0

82e minuut.
Tirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirelli geeft een lange en hoge pass. Marsilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi is nu in balbezit. Giraldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 44%, Asdrubale 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HJKL - Asdrubale 0:0