Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asdrubale HJKL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Naitana passt de bal in één keer door. Del Nero is nu in balbezit. Candiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Candiano krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Del Nero rent richting de bal. Del Nero speelt de bal door. Marsilli is nu in balbezit. Giraldi rent richting de bal. Giraldi draait met de bal, schiet en ... Dicandia bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melzi neemt de hoekschop. Klungelig pakt Candiano de bal. Giraldi rent richting de bal. Giraldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marsilli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - HJKL 1:0

31e minuut.
Tirelli geeft een lange en hoge pass. Melzi rent richting de bal. Melzi probeert naar een medespeler te passen. Naitana rent richting de bal. Naitana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel. Marsilli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dicandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - HJKL 2:0

35e minuut.
Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio rent richting de bal. Robbio is nu in balbezit. Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Baghini verovert de bal door een tackle van achteren. Baghini passt de bal zonder na te denken. Marsilli is nu in balbezit. Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Baghini is nu in balbezit. Robbio onderschept slim de pass. Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - HJKL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 52%, HJKL 48%.
Asdrubale - HJKL 2:1

47e minuut.
Attaguile rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naitana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Nero is nu in balbezit. Del Nero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marulli kopt de bal weg. Giupponi geeft een hoge lob. Giamperetti kopt de bal weg. Baghini rent richting de bal. Baghini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Calledda verovert de bal door een tackle van achteren. Calledda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marsilli de bal. Giraldi rent richting de bal. Giraldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Calatroni trapt de bal weg van het doel. Di Muccio kopt de bal weg. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Calledda verovert de bal door een tackle van achteren. Calledda probeert naar een medespeler te passen. Giraldi rent richting de bal. Giraldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Calledda rent richting de bal. Candiano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calledda. Calledda krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Attaguile probeert naar een medespeler te passen. Robbio is nu in balbezit. Di Muccio probeert naar een medespeler te passen. Giamperetti rent richting de bal. Giamperetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Giamperetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bresci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 39%, HJKL 61%.
Asdrubale - HJKL 2:1