Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna F.C. 1968 HJKL
900 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 16
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Anzalone rent richting de bal. Simányi is nu in balbezit. Simányi met een sublieme pass. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Dicandia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simányi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pasquet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 1:0

3e minuut.
Robbio heeft problemen om de bal te vangen. Simányi onderschept slim de pass. Simányi probeert naar een medespeler te passen. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone passt de bal met de wreef. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 2:0

8e minuut.
Attaguile verovert de bal door een tackle van achteren. Attaguile probeert naar een medespeler te passen. Pašara speelt de bal door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Warakomski speelt de bal door. Pasquet heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Dicandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 3:0

13e minuut.
Anzalone is nu in balbezit. Anzalone met een sublieme pass. Aranciata is nu in balbezit. Pasquet verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Anzalone met een sublieme pass. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger passt de bal in één keer door. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 4:0

25e minuut.
Robbio controleert de bal met de borst. Alimonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Robbio verovert de bal door een tackle van achteren. Bresci is nu in balbezit. Bresci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellando rent richting de bal. Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski geeft een hoge lob. Pasquet springt en kopt de bal. Dicandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 5:0

39e minuut.
Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger passt de bal in één keer door. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 6:0

44e minuut.
Pašara probeert naar een medespeler te passen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 35%, HJKL 65%.
Bologna F.C. 1968 - HJKL 7:0

48e minuut.
Simoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi geeft een hoge lob. Pasquet rent richting de bal. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Dicandia bokst de bal weg.

54e minuut.
Marsilli verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellando. Bellando krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bellando rent richting de bal. Pašara onderschept slim de pass. Pašara passt de bal met de wreef. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Aranciata geeft de bal voor. Alimonda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robbio. Robbio krijgt een gele kaart. Alimonda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Dicandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - HJKL 8:0

62e minuut.
Simányi passt de bal met de wreef. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet passt de bal zonder na te denken. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pasquet schiet op doel. Doeltrap. Dicandia met een harde bal richting middenveld. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 22%, HJKL 78%.
Bologna F.C. 1968 - HJKL 8:0