Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJKL Bologna F.C. 1968
Normal Tactiek 900
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Anzalone passt de bal zonder na te denken. Di Muccio rent richting de bal. Alimonda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alimonda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alimonda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

3e minuut.
Buonfiglio speelt de bal door. Nandlinger speelt de bal door. Bazzo rent richting de bal. Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simányi probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Attaguile heeft problemen om de bal te vangen. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio passt de bal met de wreef. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 0:1

21e minuut.
Marsilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsilli geeft een hoge lob. Buonfiglio passt de bal in één keer door. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Dicandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pašara probeert naar een medespeler te passen. Nandlinger rent richting de bal. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 0:2

30e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Di Muccio heeft problemen om de bal te vangen. Pašara met een sublieme pass. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dicandia trapt de bal weg. Buonfiglio kopt de bal weg. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Dicandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 0:3

32e minuut.
Pašara probeert naar een medespeler te passen. Nandlinger heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzalone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Simoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giamperetti met de inworp. Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio geeft de bal voor. Aini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 49%, Bologna F.C. 1968 51%.
HJKL - Bologna F.C. 1968 1:3

49e minuut.
Pašara rent richting de bal. Pašara passt de bal in één keer door. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 1:4

51e minuut.
Simányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara passt de bal met de wreef. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Simányi is nu in balbezit. Simányi passt de bal zonder na te denken. Pašara met een sublieme pass. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Buonfiglio passt de bal met de wreef. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HJKL - Bologna F.C. 1968 1:5

63e minuut.
Daar is Aranciata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsilli is nu in balbezit. Buonfiglio rent richting de bal. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Nandlinger de bal. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ... Dicandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bazzo heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger is nu in balbezit. Simányi speelt de bal door. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nandlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio passt de bal met de wreef. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Buonfiglio passt de bal in één keer door. Daar is Marsilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašara rent richting de bal. Pašara draait met de bal, schiet en ... Dicandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJKL 63%, Bologna F.C. 1968 37%.
HJKL - Bologna F.C. 1968 1:5