Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torgibe team Inter.L.I.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Tamé rent richting de bal. Senna onderschept slim de pass. Senna passt de bal zonder na te denken. Albinati rent richting de bal. Albinati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bovenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ragusini met een sublieme pass. Biancat bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancat passt de bal met de wreef. Senna is nu in balbezit. Senna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tamé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Comandù komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Cadringher geeft de bal voor. Senna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comandù. Comandù krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 47%, Inter.L.I. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torgibe team - Inter.L.I. 0:0

46e minuut.
Albinati passt de bal in één keer door. Cadringher bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancat begaat een overtreding. Biancat krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Iacobucci met een snelle inworp. Klungelig pakt Comandù de bal. Albinati rent richting de bal. Senna is nu in balbezit. Senna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri probeert naar een medespeler te passen. Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada schiet op doel. Mentana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torgibe team - Inter.L.I. 1:0

71e minuut.
Pirovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirovani geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tagliaferri de bal onder controle te krijgen. Albinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Albinati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torgibe team - Inter.L.I. 1:1

78e minuut.
Ragusini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragusini probeert naar een medespeler te passen. Schirabaldi probeert de bal aan de voet te houden. Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torgibe team - Inter.L.I. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 42%, Inter.L.I. 58%.
torgibe team - Inter.L.I. 2:1