Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asdrubale torgibe team
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Naitana met een snelle inworp. Del Nero rent richting de bal. Del Nero passt de bal in één keer door. Giraldi rent richting de bal. Giraldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisi geeft een lange en hoge pass. Robles is nu in balbezit. Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi draait met de bal, schiet en ... Bovenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bubba rent richting de bal. Tirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirelli geeft de bal voor. Giraldi rent richting de bal. Giraldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tagliaferri probeert naar een medespeler te passen. Cadringher rent richting de bal. Naitana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cadringher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tagliaferri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tremolada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - torgibe team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 45%, torgibe team 55%.
Asdrubale - torgibe team 0:1

53e minuut.
Tamé probeert naar een medespeler te passen. Tirelli rent richting de bal. Tirelli geeft een lange en hoge pass. Giraldi is nu in balbezit. Giraldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marra probeert de bal aan de voet te houden. Tagliaferri rent richting de bal. Tagliaferri passt de bal zonder na te denken. Tremolada is nu in balbezit. Tremolada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bovenzi trapt de bal weg van het doel. Baghini heeft problemen om de bal te vangen. Baghini passt de bal in één keer door. Del Nero is nu in balbezit. Del Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Iacobucci is nu in balbezit. Naitana onderschept slim de pass. Naitana probeert naar een medespeler te passen. Giraldi is nu in balbezit. Giraldi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bovenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 48%, torgibe team 52%.
Asdrubale - torgibe team 0:1