Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter.L.I. I Simpson
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Ascenti geeft een lange en hoge pass. Albinati kopt de bal weg. Daar is Altiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna draait met de bal, schiet en ... Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Campisano passt de bal met de wreef. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Menghini rent richting de bal. Senna onderschept slim de pass. Senna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mingardi trapt de bal weg. Valtancoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtancoli passt de bal zonder na te denken. Pittamiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittamiglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 58%, I Simpson 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter.L.I. - I Simpson 0:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ascenti met een snelle inworp. Tovani is nu in balbezit. Tovani passt de bal met de wreef. Pomponio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Menghini de bal. Suella is nu in balbezit. Met opzet legt Albinati zijn tegenspeler op de grond. Suella roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Suella kan niet meer verder spelen. Biancucci komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Campisano verovert de bal door een tackle van achteren. Campisano met een sublieme pass. Beozzi rent richting de bal. Senna onderschept slim de pass. Senna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Biancucci met een sublieme pass. Pittamiglio is nu in balbezit. Lomonaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Menghini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giramondi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Biancucci passt de bal in één keer door. Valtancoli rent richting de bal. Valtancoli met een sublieme pass. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio schiet op doel. Mentana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - I Simpson 0:1

80e minuut.
Klungelig pakt Tovani de bal. Tovani passt de bal met de wreef. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio haalt uit met een fantastische trap. Mentana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - I Simpson 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 53%, I Simpson 47%.
Inter.L.I. - I Simpson 0:2