Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asdrubale a.s.pirina
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tirelli met een sublieme pass. Baghini rent richting de bal. Baghini passt de bal zonder na te denken. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vorabbi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Riponi passt de bal zonder na te denken. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone passt de bal met de wreef. Ipavic is nu in balbezit. Ipavic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 73%, a.s.pirina 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asdrubale - a.s.pirina 0:0

48e minuut.
Daar is Mecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mecchia geeft een lange en hoge pass. Ipavic kopt de bal weg. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Cama passt de bal met de wreef. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lionetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riponi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ipavic neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zeini passt de bal zonder na te denken. Ipavic is nu in balbezit. Ipavic passt de bal met de wreef. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi schiet op doel. Vorabbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sammarone rent richting de bal. Sammarone geeft een hoge lob. Daar is Lionetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riponi rent richting de bal. Riponi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cama onderschept slim de pass. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Marra rent richting de bal. Ipavic verovert de bal door een tackle van achteren. Ipavic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tirelli met een snelle inworp. Baghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghini geeft een lange en hoge pass. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel. Beolchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asdrubale - a.s.pirina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asdrubale 59%, a.s.pirina 41%.
Asdrubale - a.s.pirina 1:0