Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna F.C. 1968 torgibe team
900 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 17.5
excellent Schieten weak
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Pasquet rent richting de bal. Pasquet draait met de bal, schiet en ... Bovenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 1:0

5e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Buonfiglio kopt de bal weg. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Simoiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tamé de bal. Buonfiglio probeert naar een medespeler te passen. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel. Bovenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pirovani geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bălţatu zal de hoekschop nemen. Pasquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Bovenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 2:0

17e minuut.
Pirovani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălţatu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pašara probeert naar een medespeler te passen. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger schiet op doel. Bovenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet is nu in balbezit. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Warakomski de bal. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger passt de bal met de wreef. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 4:0

25e minuut.
Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Nandlinger rent richting de bal. Pasquet rent richting de bal. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Bovenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 5:0

26e minuut.
Chinatti passt de bal zonder na te denken. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet passt de bal zonder na te denken. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 6:0

32e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Bovenzi met een sublieme pass. Warakomski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasquet de bal. Pasquet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Nandlinger speelt de bal door. Buonfiglio rent richting de bal. Daar is Pasquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bovenzi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 16%, torgibe team 84%.
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 6:0

49e minuut.
Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara passt de bal zonder na te denken. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Nandlinger met een snelle inworp. Bălţatu geeft een hoge lob. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Pasquet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 7:0

58e minuut.
Bălţatu met de inworp. Pašara is nu in balbezit. Pašara probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu heeft problemen om de bal te vangen. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Bovenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara geeft een hoge lob. Buonfiglio heeft problemen om de bal te vangen. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap. Pasquet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Alimonda probeert naar een medespeler te passen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Warakomski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Robles de bal. Pasquet rent richting de bal. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 8:0

67e minuut.
Pettinen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bubba met de inworp. Chinatti is nu in balbezit. Chinatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bovenzi trapt de bal weg. Warakomski kopt de bal weg. Pasquet heeft problemen om de bal te vangen. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger geeft de bal voor. Klungelig pakt Robles de bal. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasquet rent richting de bal. Paal! Pasquet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 9:0

81e minuut.
Simoiu geeft de bal voor. Pašara kopt de bal weg. Klungelig pakt Buonfiglio de bal. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Bovenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 10:0

84e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Pirovani kopt de bal weg. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ... Tagliaferri probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 22%, torgibe team 78%.
Bologna F.C. 1968 - torgibe team 10:0