Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Simpson Vincenzo giuliano
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Zanchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Giramondi is nu in balbezit. Prota verovert de bal door een tackle van achteren. Prota haalt uit met een fantastische trap. Mingardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Vincenzo giuliano 0:1

4e minuut.
Perini rent richting de bal. Biancucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini onderschept slim de pass. Prota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Preganella passt de bal in één keer door. Daar is Beozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preganella bereikt de bal nog maar net als eerste. Prota onderschept slim de pass. Prota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Vincenzo giuliano 0:2

11e minuut.
Ghergo geeft de bal voor. Masolino probeert de bal met de borst te controleren. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio schiet op doel. Garaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Vincenzo giuliano 1:2

25e minuut.
Craba rent richting de bal. Craba geeft een lange en hoge pass. Daar is Preganella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prota rent richting de bal. Prota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zanchet rent richting de bal. Giramondi rent richting de bal. Craba probeert naar een medespeler te passen. Prota rent richting de bal. Prota schiet op doel. Mingardi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Vincenzo giuliano 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 47%, Vincenzo giuliano 53%.
I Simpson - Vincenzo giuliano 1:3

47e minuut.
Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini verovert de bal door een tackle van achteren. Perini probeert naar een medespeler te passen. Prota rent richting de bal. Prota haalt uit met een fantastische trap. Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pittamiglio rent richting de bal. Perini rent richting de bal. Pittamiglio onderschept slim de pass. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ... Garaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - Vincenzo giuliano 2:3

52e minuut.
Klungelig pakt Zanchet de bal. Biancucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancucci speelt de bal door. Prota is nu in balbezit. Prota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 55%, Vincenzo giuliano 45%.
I Simpson - Vincenzo giuliano 2:3