Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s.pirina I Simpson
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Menghini probeert naar een medespeler te passen. Riponi is nu in balbezit. Met opzet legt Ghergo zijn tegenspeler op de grond. Ghergo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ghergo met een sublieme pass. Mecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecchia passt de bal zonder na te denken. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Altiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riponi is nu in balbezit. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s.pirina - I Simpson 1:0

11e minuut.
Sammarone geeft een lange en hoge pass. Ipavic is nu in balbezit. Menghini begaat een overtreding. Ipavic raakt geblesseerd tijdens het duel. Ipavic wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s.pirina - I Simpson 2:0

30e minuut.
Malvagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani rent richting de bal. Tovani speelt de bal door. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s.pirina 49%, I Simpson 51%.
a.s.pirina - I Simpson 2:0

48e minuut.
Beozzi geeft een hoge lob. Cama is nu in balbezit. Cama passt de bal met de wreef. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Cama de bal onder controle te krijgen. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone speelt de bal door. Riponi rent richting de bal. Riponi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Tovani de bal onder controle te krijgen. Cama is nu in balbezit. Cama passt de bal in één keer door. Mecchia is nu in balbezit. Mecchia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Ascenti verovert de bal door een tackle van achteren. Ascenti probeert naar een medespeler te passen. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s.pirina - I Simpson 2:1

89e minuut.
Mingardi trapt de bal weg van het doel. Sammarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Suella rent richting de bal. Sammarone verovert de bal door een tackle van achteren. Sammarone geeft een hoge lob. Mingardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s.pirina 27%, I Simpson 73%.
a.s.pirina - I Simpson 2:1