Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Simpson a.s.pirina
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Riponi is nu in balbezit. Riponi draait met de bal, schiet en ... Preganella kopt de bal weg. Cama rent richting de bal. Cama geeft een hoge lob. Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - a.s.pirina 0:1

6e minuut.
Mingardi met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecchia met de inworp. Ipavic is nu in balbezit. Ipavic draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghergo met een snelle inworp. Klungelig pakt Biancucci de bal. Ipavic rent richting de bal. Ipavic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zeini kopt de bal weg. Ipavic rent richting de bal. Ipavic speelt de bal door. Riponi rent richting de bal. Riponi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - a.s.pirina 0:2

14e minuut.
Malvagna heeft problemen om de bal te vangen. Pittamiglio rent richting de bal. Met opzet legt Bulsis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bulsis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bulsis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Mecchia passt de bal zonder na te denken. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghergo is nu in balbezit. Riponi verovert de bal door een tackle van achteren. Riponi haalt uit met een fantastische trap. Mingardi bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pomponio passt de bal zonder na te denken. Malvagna is nu in balbezit. Malvagna passt de bal met de wreef. Riponi is nu in balbezit. Riponi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Suella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammarone rent richting de bal. Sammarone geeft de bal voor. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - a.s.pirina 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 64%, a.s.pirina 36%.
I Simpson - a.s.pirina 0:3

57e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Ascenti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuciniello. Ascenti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ascenti met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Riponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Altiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riponi onderschept slim de pass. Riponi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 71%, a.s.pirina 29%.
I Simpson - a.s.pirina 0:3