Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torgibe team HJKL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio onderschept slim de pass. Di Muccio passt de bal met de wreef. Antoniazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniazzo geeft een lange en hoge pass. Bovenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Robles is nu in balbezit. Robbio onderschept slim de pass. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bellando heeft problemen om de bal te vangen. Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri passt de bal in één keer door. Tremolada rent richting de bal. Tremolada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chinatti rent richting de bal. Chinatti geeft een lange en hoge pass. Daar is Marsilli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada haalt uit met een fantastische trap. Dicandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cadringher onderschept slim de pass. Cadringher passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tremolada de bal. Tremolada schiet op doel. Calatroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cadringher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tamé kopt de bal weg. Dicandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Di Muccio speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Robbio verovert de bal door een tackle van achteren. Di Muccio rent richting de bal. Di Muccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tamé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Comandù komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Candiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attaguile geeft de bal voor. Robbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bellando verovert de bal door een tackle van achteren. Bellando geeft de bal voor. Robbio rent richting de bal. Robbio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
torgibe team - HJKL 0:1

44e minuut.
Tagliaferri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellando rent richting de bal. Bellando passt de bal in één keer door. Di Muccio is nu in balbezit. Di Muccio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 55%, HJKL 45%.
torgibe team - HJKL 0:1

67e minuut.
Daar is Attaguile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bubba is nu in balbezit. Marsilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marsilli krijgt een gele kaart. Bubba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chinatti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dicandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torgibe team - HJKL 1:1

90e minuut.
Calatroni met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazzo de bal. Tremolada rent richting de bal. Tremolada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torgibe team - HJKL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 55%, HJKL 45%.
torgibe team - HJKL 2:1