Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter.L.I. Bologna F.C. 1968
Normal Tactiek 900
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Ramšak de bal. Ramšak geeft een lange en hoge pass. Pasquet is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warakomski neemt de hoekschop. Mentana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pašara speelt de bal door. Nandlinger rent richting de bal. Lomonaco is nu in balbezit. Nandlinger onderschept slim de pass. Nandlinger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alimonda onderschept slim de pass. Alimonda probeert naar een medespeler te passen. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nandlinger is nu in balbezit. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio speelt de bal door. Pasquet rent richting de bal. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:1

15e minuut.
Ramšak speelt de bal door. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio passt de bal in één keer door. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nandlinger heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:2

18e minuut.
Inworp. Warakomski met de inworp. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara geeft een lange en hoge pass. Pasquet krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ragusini rent richting de bal. Nandlinger onderschept slim de pass. Nandlinger probeert naar een medespeler te passen. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:3

23e minuut.
Paracciani passt de bal met de wreef. Senna is nu in balbezit. Pašara rent richting de bal. Senna verovert de bal door een tackle van achteren. Senna draait met de bal, schiet en ... Aini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ramšak speelt de bal door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Buonfiglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Buonfiglio rent richting de bal. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap. Mentana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pašara met een sublieme pass. Warakomski rent richting de bal. Warakomski speelt de bal door. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 80%, Bologna F.C. 1968 20%.
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:3

60e minuut.
Lomonaco heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski met een sublieme pass. Klungelig pakt Nandlinger de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu met een sublieme pass. Alimonda speelt de bal door. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mentana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lomonaco ... Strafschop! Nandlinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buonfiglio neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:4

70e minuut.
Warakomski passt de bal in één keer door. Pašara is nu in balbezit. Pašara passt de bal met de wreef. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălţatu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cofeno controleert de bal met de borst. Pasquet rent richting de bal. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nandlinger probeert de bal aan de voet te houden. Warakomski rent richting de bal. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Pasquet met een sublieme pass. Cofeno probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bălţatu neemt de hoekschop. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:5

84e minuut.
Lomonaco is nu in balbezit. Lomonaco speelt de bal door. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:6

86e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara is nu in balbezit. Pašara passt de bal in één keer door. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mentana trapt de bal weg. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu speelt de bal door. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 75%, Bologna F.C. 1968 25%.
Inter.L.I. - Bologna F.C. 1968 0:7