Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna F.C. 1968 Inter.L.I.
900 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
good Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Simányi probeert naar een medespeler te passen. Pasquet rent richting de bal. Pasquet geeft een hoge lob. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Simányi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pasquet de bal. Valtancoli is nu in balbezit. Pasquet verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet is nu in balbezit. Buonfiglio rent richting de bal. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mentana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Cofeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 1:0

7e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak geeft een hoge lob. Daar is Valtancoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ramšak geeft een hoge lob. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio met een sublieme pass. Nandlinger kan de bal niet met de borst controleren. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pasquet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 2:0

15e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Pašara is nu in balbezit. Pašara met een sublieme pass. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ... Mentana bokst de bal weg.

17e minuut.
Ragusini heeft problemen om de bal te vangen. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... Cofeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 3:0

23e minuut.
Alimonda passt de bal zonder na te denken. Pašara speelt de bal door. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Cofeno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Warakomski geeft een hoge lob. Daar is Cofeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet met een sublieme pass. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pašara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buonfiglio de bal. Pasquet rent richting de bal. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pasquet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valtancoli is nu in balbezit. Pasquet verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Simányi de bal. Simányi met een sublieme pass. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. Mentana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 31%, Inter.L.I. 69%.
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 4:0

52e minuut.
Simányi geeft een lange en hoge pass. Ragusini kopt de bal weg. Pasquet is nu in balbezit. Buonfiglio is nu in balbezit. Buonfiglio haalt uit met een fantastische trap. Mentana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasquet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 5:0

56e minuut.
Albinati rent richting de bal. Pašara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albinati raakt geblesseerd tijdens het duel. Campisano met een snel genomen vrije trap. Simoiu is nu in balbezit. Simoiu geeft een hoge lob. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 6:0

64e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski geeft een hoge lob. Pasquet kopt de bal weg. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Simoiu heeft problemen om de bal te vangen. Simoiu geeft een lange en hoge pass. Pasquet kopt de bal weg. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nandlinger speelt de bal door. Pasquet heeft problemen om de bal te vangen. Cofeno begaat een overtreding. Pasquet raakt geblesseerd tijdens het duel. Pašara wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Warakomski speelt de bal door. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger met een sublieme pass. Buonfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonfiglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Simoiu kopt de bal weg. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cofeno de bal onder controle te krijgen. Mentana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 7:0

71e minuut.
Senna rent richting de bal. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski passt de bal zonder na te denken. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Schirabaldi is nu in balbezit. Schirabaldi geeft een lange en hoge pass. Warakomski heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski geeft een hoge lob. Nandlinger rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Nandlinger kan de bal niet met de borst controleren. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ... Mentana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 8:0

79e minuut.
Lomonaco geeft een hoge lob. Inworp. Warakomski met de inworp. Klungelig pakt Pašara de bal. Pašara geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Pasquet controleert de bal met de borst. Mentana bokst de bal weg. Pasquet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 9:0

88e minuut.
Buonfiglio rent richting de bal. Pašara met een sublieme pass. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger schiet op doel. Cofeno probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 25%, Inter.L.I. 75%.
Bologna F.C. 1968 - Inter.L.I. 10:0