Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Simpson torgibe team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Suella bereikt de bal nog maar net als eerste. Suella geeft een hoge lob. Pittamiglio kopt de bal weg. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chinatti passt de bal in één keer door. Comandù is nu in balbezit. Ascenti begaat een overtreding. Ascenti krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Menghini met een snelle inworp. Pomponio is nu in balbezit. Pomponio geeft een hoge lob. Pittamiglio maakt een snoekduik en kopt de bal. Bovenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - torgibe team 1:0

20e minuut.
Comandù passt de bal met de wreef. Bubba rent richting de bal. Suella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bubba raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chinatti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

23e minuut.
Cadringher heeft problemen om de bal te vangen. Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri passt de bal zonder na te denken. Tremolada is nu in balbezit. Tremolada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Suella rent richting de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani met een sublieme pass. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - torgibe team 2:0

43e minuut.
Pirovani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomponio met de inworp. Tovani is nu in balbezit. Tovani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 43%, torgibe team 57%.
I Simpson - torgibe team 2:0

48e minuut.
Suella geeft een hoge lob. Menghini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pittamiglio de bal onder controle te krijgen. Pomponio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinatti verovert de bal door een tackle van achteren. Chinatti met een sublieme pass. Tremolada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremolada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Suella geeft de bal voor. Iacobucci kopt de bal weg. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ... Bovenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Simpson - torgibe team 3:0

72e minuut.
Menghini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biancucci komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Biancucci rent richting de bal. Biancucci geeft de bal voor. Pirovani kopt de bal weg. Tovani is nu in balbezit. Tovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Simpson 43%, torgibe team 57%.
I Simpson - torgibe team 3:0