Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torgibe team I Simpson
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Pomponio probeert naar een medespeler te passen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani speelt de bal door. Pittamiglio rent richting de bal. Pittamiglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cadringher geeft een lange en hoge pass. Suella met een sublieme pass. Pittamiglio is nu in balbezit. Pittamiglio haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pittamiglio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ielpo komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Biancucci verovert de bal door een tackle van achteren. Biancucci met een sublieme pass. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ghergo met een sublieme pass. Daar is Altiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tremolada rent richting de bal. Tremolada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torgibe team - I Simpson 1:0

27e minuut.
Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri passt de bal in één keer door. Daar is Tovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Bovenzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 58%, I Simpson 42%.
torgibe team - I Simpson 1:0

58e minuut.
Tovani rent richting de bal. Tovani haalt uit met een fantastische trap. Robles kopt de bal weg. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pirovani rent richting de bal. Pirovani geeft de bal voor. Inworp. Pomponio met de inworp. Tovani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Iacobucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacobucci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giramondi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomponio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tagliaferri met een sublieme pass. Chinatti is nu in balbezit. Giramondi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tagliaferri komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ielpo is nu in balbezit. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tamé de bal. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torgibe team 48%, I Simpson 52%.
torgibe team - I Simpson 1:0