Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter.L.I. Asdrubale
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisi onderschept slim de pass. Lisi geeft de bal voor. Giraldi rent richting de bal. Giraldi draait met de bal, schiet en ... Mentana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Asdrubale 0:1

16e minuut.
Baghini is nu in balbezit. Baghini speelt de bal door. Lomonaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ciresa met de inworp. Del Nero is nu in balbezit. Del Nero geeft de bal voor. Naitana kopt de bal weg. Daar is Cofeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Asdrubale 0:2

34e minuut.
Campisano verovert de bal door een tackle van achteren. Campisano probeert naar een medespeler te passen. Lisi is nu in balbezit. Albinati onderschept slim de pass. Albinati haalt uit met een fantastische trap. Vorabbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

37e minuut.
Baghini passt de bal zonder na te denken. Marra is nu in balbezit. Albinati onderschept slim de pass. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 58%, Asdrubale 42%.
Inter.L.I. - Asdrubale 0:2

52e minuut.
Inworp. Marra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naitana rent richting de bal. Naitana geeft een lange en hoge pass. Ragusini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giraldi is nu in balbezit. Giraldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Asdrubale 0:3

60e minuut.
Campisano rent richting de bal. Marra verovert de bal door een tackle van achteren. Del Nero rent richting de bal. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Asdrubale 0:4

62e minuut.
Lomonaco is nu in balbezit. Giraldi rent richting de bal. Lomonaco rent richting de bal. Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi draait met de bal, schiet en ... Mentana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Campisano onderschept slim de pass. Campisano geeft een hoge lob. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Senna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prinelli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter.L.I. - Asdrubale 1:4

76e minuut.
Baghini geeft een hoge lob. Giraldi kopt de bal weg. Lomonaco rent richting de bal. Del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter.L.I. 48%, Asdrubale 52%.
Inter.L.I. - Asdrubale 1:4