Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna F.C. 1968 Vincenzo giuliano
900 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Buonfiglio passt de bal zonder na te denken. Warakomski rent richting de bal. Warakomski passt de bal in één keer door. Pasquet rent richting de bal. Pasquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zanchet kan de bal niet met de borst controleren. Alimonda rent richting de bal. Zanchet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanchet krijgt een gele kaart. Alimonda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Buonfiglio met een snel genomen vrije trap. Daar is Nandlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălţatu met een sublieme pass. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 1:0

13e minuut.
Stupia heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stupia begaat een overtreding. Stupia krijgt een gele kaart. Warakomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pašara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasquet springt en kopt de bal. Garaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masolino kopt de bal weg. Buonfiglio rent richting de bal. Buonfiglio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pasquet kopt de bal weg. Klungelig pakt Masolino de bal. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. Garaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 2:0

25e minuut.
Doeltrap. Garaldi met een harde bal richting middenveld. Nandlinger kopt de bal weg. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 3:0

29e minuut.
Bălţatu passt de bal met de wreef. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet passt de bal met de wreef. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pasquet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Masolino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălţatu neemt de hoekschop. Pasquet springt en kopt de bal. Garaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Buonfiglio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anzalone komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Stupia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Warakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Warakomski speelt de bal door. Nandlinger rent richting de bal. Nandlinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 30%, Vincenzo giuliano 70%.
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 3:0

46e minuut.
Ramšak is nu in balbezit. Ramšak geeft de bal voor. Nandlinger kopt de bal weg. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Garaldi trapt de bal weg. Klungelig pakt Craba de bal. Warakomski rent richting de bal. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Pašara de bal. Alimonda is nu in balbezit. Alimonda passt de bal in één keer door. Nandlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nandlinger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zinni speelt de bal door. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet is nu in balbezit. Anzalone rent richting de bal. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Paal! Pasquet rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 5:0

64e minuut.
Craba is nu in balbezit. Nandlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Nandlinger passt de bal met de wreef. Pasquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu geeft een hoge lob. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 6:0

74e minuut.
Warakomski passt de bal met de wreef. Nandlinger is nu in balbezit. Nandlinger passt de bal in één keer door. Pašara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nandlinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Warakomski de bal. Allamani rent richting de bal. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski geeft een lange en hoge pass. Garaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasquet is nu in balbezit. Pasquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 7:0

83e minuut.
Nandlinger rent richting de bal. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu geeft de bal voor. Pasquet maakt een snoekduik en kopt de bal. Garaldi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 8:0

88e minuut.
Craba geeft de bal voor. Alimonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimonda geeft een hoge lob. Daar is Pasquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Pašara heeft problemen om de bal te vangen. Pašara geeft een lange en hoge pass. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... Garaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna F.C. 1968 26%, Vincenzo giuliano 74%.
Bologna F.C. 1968 - Vincenzo giuliano 8:0